Friday, July 13, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

hai semua kawan-kawan..sehat ke??klau tak sihat cepat2 pergi klinik ya..nnti saket tu melarat lak..so jge lah kesihatan...,ok teha nka ajk korang joint segment bru nie...lama dh x joint segment...che tgk bawah...

frist letak banner cik ayu kite nie..
then dia suh kita smbung ayat yg diberi" Saya Blogger Dari ...."
saya bloger dari selangor,(meru klang)

sye akan tag sorang kwn sye..

so simple kan...so jom lah ajak kwan-kawn yang lain..
ops dh siap jgn lupa tinggal link korang kat cik ayu nye contest 

klau kawan-kawan ase muskil sila lah ke link cik ayu sendiri  che klik


cepat-cepat joint...seblom 12 august 2012..  

semoga bejya kawan-kawan

SAYANG KAMU YANG MEMBACA

19 comments:

  1. tq teha support ayu...1 negeri lah kita ayu kt serdang..hehe..t ayu list kan..tgu tau ;-)

    ReplyDelete
  2. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  3. Salam.. dah follow sini
    jemput ke blog kita plak =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  4. hai singgah sini.. sama la kita area klang.. but kyra kat sg. udang klang.. ngeee slm prknlana ya :)

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
    btw sy follow awak yea :)
    jom ke blog sy plak. heee (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
    btw sy follow awak yea :)
    jom ke blog sy plak. heee (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan ^^ follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. hye! sy blogger KL.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal :)

    blogger kedah datang melawat blogger selangor :)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  14. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  15. salam ramadhan dr nurul blogger melaka.
    jenguk2 tuan umah sambil folow..
    de segmen yang sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    salam kenal kay

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  18. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete