Monday, October 3, 2011

Jom tambah trafik blog!


hei...tetibe sye nk joint contes...
nie pon sye tgk dri cik anesneez
actually sye pon bru jew tgk blog cik salwaismail nye blog nie...
so cute..
so jom lah joint contes cik salwaismail nie..

cre simpel

1. Buat satu entry bertajuk : Jom tambah trafik blog!
2. Letak banner kat atas ni (boleh right-click untuk save)
3. Hantar url di ruangan komen
Tarikh tutup :  5/10/2011 - 2.30petang  (rabu)
# 3 peserta yang menyumbang traffic paling tinggi ke entry ni, akan dapat hadiah saguhati.

so ae lgi cepat2 lah joint k




SAYANG KAMU YANG MEMBACA

16 comments:

  1. hehe....join tau..nnt send url kat cik salwa nye blog tau

    ReplyDelete
  2. dh sent pown...2 kali aq sent..x taulh dpt ke tk//ahahahah

    ReplyDelete
  3. helliooo..kunjungan balas..sudah follow kamoo :)

    ReplyDelete
  4. hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !
    btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

    ReplyDelete
  5. hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  7. hye dear.. thanks ye coz singgah my blog..
    dh follow u back.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Genk singgah sini..
    Dari segmen yang sama ^^
    Tambah trafik dan kenalan awak..
    Jemputlah datang blog genk ^^

    JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

    ReplyDelete
  9. Dtg dari segmen yg sama...salam perkenalan ya....da follow=)

    www.piweeteacher.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen yg sama...
    sudah follow di sini...=)

    ReplyDelete
  11. salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  12. dr segmen same...

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. cutenye blog awak..!

    jeles ~~ =D dri segmen same..

    ReplyDelete