Friday, June 22, 2012

Segmen Hujung Minggu: Aku Follow Kau Follow


hai kawan-kawan...
saya sejak follow kawan-kawan baru nie..
ade jew segmenn baru,..lbh2 lagi saya nie bloger yg kekurangan follower..tp suka di follow..
so mari lah sesama blog walking.....boleh sihat kan mata2 korang tau..
hahahah..klau kamu semua nk joint segment ini sila lah klik kat sni.
joint lah selagi masih terbuka ye...sebab tarikh tutp dah dekat..
moh lah kite

SAYANG KAMU YANG MEMBACA

21 comments:

  1. salam, terima kasih sudi join. yeay, lepas ni kita jadi rapat lagi eh :)
    ini senarai blogger yang sudi join
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  2. hi..dr segment yg sme.. mai siggah..

    http://flythesky90.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html
    :)

    ReplyDelete
  3. follow...follow..follow.. hehe.. salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  4. JOM TERJAH
    dari segmen yg sama
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  5. sy p0wn j0in..yeahhh!!~
    http://cikhacks.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen yang sama.. jom terjah blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  7. #82 done follow !^^

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  8. salam..from segmen yg sma..sy join awk..jom follow blik.. :)
    http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  9. salam..hi dear..done follow..jom follow saya..
    http://ciksaracomot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    dr segmen sama

    ReplyDelete
  11. Salam..Hye..Salam Kenal..
    Saya lama Dah Follow Sini..Jemput Singgah Blog Saya PLak okeyh! ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal, baru kesempatan utk BW, dari segmen yg sama, hit me back ya ..

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama. floow u

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  14. http://nienienoenoe.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    segmen sama
    i follow u
    follow me back k

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yg sama

    follow sini:)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  16. done follow ur blog..thanx follow me ;)

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete